Close

20 september 2023

Enkele minder bekende bezienswaardigheden en activiteiten

Curaçao heeft veel meer te bieden dan alleen de bekende bezienswaardigheden en attracties. Het eiland heeft veel verborgen juweeltjes die de moeite waard zijn om te ontdekken. Hieronder staan enkele minder bekende bezienswaardigheden en activiteiten die je kunt verkennen tijdens je vakantie op Curaçao:

Kleine Knip Beach – Dit kleine strand is vaak minder druk dan de andere populaire stranden op Curaçao. Het water is kristalhelder en je kunt hier uitstekend snorkelen.

Landhuis Ascencion – Dit historische landhuis is gelegen in het noorden van het eiland en biedt een kijkje in de geschiedenis van Curaçao. Het is nu een cultureel centrum en biedt verschillende tentoonstellingen en evenementen.

Klein Curaçao – Dit kleine onbewoonde eiland voor de kust van Curaçao is een echte parel. Het biedt kristalhelder water, witte zandstranden en de mogelijkheid om schildpadden en andere zeedieren te zien.

Mushroom Forest – Dit unieke snorkelgebied biedt de mogelijkheid om verschillende soorten koraal te zien, waaronder paddestoelvormige koraalformaties die lijken op een paddenstoel.

Kura Hulanda Museum – Dit museum is gelegen in de hoofdstad Willemstad en biedt een inzicht in de geschiedenis van de slavernij op Curaçao. Het is een belangrijke en informatieve attractie om te bezoeken tijdens je vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *