Close

30 augustus 2017

Wie hebben we nu bij Happy Turtle op bezoek?

We hadden gisteren bij Happy Turtle Apartments wel een heel erg vreemde gast op de parkeerplaats staan!
Terwijl we tussen de middag een boterham zaten te eten, kwam deze mooie leguaan voorbij.

Hij probeerde om in de boom te klimmen, maar dat lukt hem niet. Uiteindelijk liep hij maar naar de tuin van de buren. Het is voorjaar de kalebas boom zit vol met jong blad, de pasgeboren leguaantjes komen op deze malse blaadjes af.

Meestal komen de leguanen niet zo dichtbij. Ze zitten in de kalebas boom bij het zwembad of ze lopen over de muur. Je ziet ze vooral na de regen, dan gaan ze lekker in het zonnetje zitten om weer warm te worden.

Happy Turtle Apartments
Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *